خدمات فنی آسانسور به کشورهای همسایه صادر می شود

«عباس ابریشمی» که به تازگی به عنوان نخستین رییس اتحادیه کشوری آسانسور برگزیده شده، امروز (چهارشنبه) در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: توان اجرایی واحدهای صنعتی آسانسور ۸۰ هزار دستگاه در سال است، اما به دلیل رکود در ساختمان اکنون به سالیانه ۳۰ هزار دستگاه کاهش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: اتحادیه صنایع آسانسور برنامه ریزی کرده تا فعالان این صنعت در بازارهای منطقه از جمله عمان، عراق و کشورهای مشترک المنافع (CIS) حضور یابند و به صدور خدمات فنی و مهندسی بپردازند.
ابریشمی اظهار داشت: اکنون تیم های بازاریاب اتحادیه در حال بررسی کشورها هستند تا بهترین مقاصد برای صدور خدمات فنی و مهندسی آسانسور را شناسایی کنند؛ همچنین با هدف آشنایی افراد با قوانین و استانداردهای کشورهای هدف و چگونگی عقد قراردادها، تیم های مشاور در کنار آنان قرار می گیرند.
وی بیان داشت: ترکیه و چین بزرگترین رقبای ایران در این بازارها هستند، اما توان رقابت با آنها وجود دارد.
رییس اتحادیه کشوری آسانسور ادامه داد: اکنون آسانسورهای با سرعت پایین و مورد استفاده در ساختمان های با تعداد طبقات کم تا ۹۰ درصد داخلی سازی شده اند، اما در آسانسورهای با سرعت و ظرفیت بالاتر از ۱۰ نفر، همچنان وابسته به واردات موتور، گیربکس و گیرلس (سیستم بدون موتور) هستیم که عمده آنها نیز از ایتالیا، چین و ترکیه وارد می شود.
وی تاکید کرد: ۹۰ درصد قطعات مورد استفاده در صنعت آسانسور در داخل تولید می شود و اکنون در تولید درب های اتوماتیک و کابین آسانسور مطابق استانداردهای روز اروپا هیچ مشکلی نداریم.
نایب رییس سندیکای آسانسور یادآور شد: اکنون جمعیتی بیش از ۵۰ هزار نفر در صنایع تولید قطعات، ساخت درب کابین و طراحی و مونتاژ آسانسور در کشور فعالیت می کنند.

** تشکیل نخستین اتحادیه کشوری آسانسور
به گزارش ایرنا، دیروز (سه شنبه، ۲۴ مهرماه) اتحادیه کشوری آسانسور با حضور اکثریت اعضاء صنف و صنعت، در دور دوم انتخابات به حد نصاب رسید و اعضای هیات مدیره و بازرسان نیز انتخاب شدند.
این انتخابات با حضور بیش از ۵۵۰ نفر از اعضای این اتحادیه برگزار و به گفته ابریشمی، سرانجام پس از ۱۳ سال انتظار، اتحادیه کشوری آسانسور تشکیل شد؛ درخواست تشکیل اتحادیه آسانسور از سال ۱۳۸۴ مطرح شد اما تاکنون این صنعت حساس از داشتن اتحادیه کشوری بی نصیب بود.
به گفته «سیدقاسم گل گواهی» معاون مرکز امور اصناف و بازرگانان وزارت صنعت، معدن و تجارت که بر این انتخابات نظارت داشت، با تشکیل اتحادیه کشوری از این پس پروانه کسب اعضا از طریق اتحادیه کشوری آسانسور انجام خواهد شد و در استان ها دفاتر نمایندگی اتحادیه کشوری تشکیل شده و اعضا از پوشش اتحادیه های همگن خارج و زیر نظر اتحادیه کشوری فعالیت خواهند کرد.
وی افزود: تاکنون اعضای صنف آسانسور، زیر نظر هفت رسته اتحادیه همگن فعالیت داشتند و پس از صدور اعتبارنامه های لازم و فعالیت اتحادیه، همه پروانه های کسب از طریق سیستم سامانه ایرانیان اصناف به صورت هوشمند در اختیار اتحادیه کشوری قرار می گیرد.
وی همچنین فعالیت اعضای صنف که دارای پروانه کسب کشوری باشند را در کل کشور بلامانع عنوان کرد.
برپایه این گزارش، در این انتخابات «عباس ابریشمی» به عنوان رییس اتحادیه، «علیرضا سخاوت» و «علی محمد منصوری» به عنوان نایب رییسان اول و دوم، «رحمت الله قیصری» و «حسن عبادت» به ترتیب به عنوان دبیر و خزانه دار، «شهرام مردمی» و «نعمت الله نوری زاده» به عنوان عضو هیات مدیره و «سعید هیبتی» به عنوان بازرس اصلی اتحادیه کشوری برگزیده شدند.

سایر مطالب